MINA FILURER


BILDER FRÅN IGÅR

Hejsan!
Idag var jag i skolan tills typ 11.00, sen åkte jag hem för jag hade migrän. Sen har jag vart hemma och vilat. Mår bättre nu. Sen så van vi 7521 kronor på lotto. Jätte najs ju!
Och perfekt till sommaren. I Söndags så åkte mamma och jag och Emil till simsjön och fotade och tog ett litet dopp.


LIGHT

Nu ska jag gå och lägga mig. Är grymt trött. Jätte trött. Imorgon är det skola, sen är det ju inte någon konfa. Fan. Vad tråkigt allt blev nu eller?
Vad fan ska jag nu hitta på på måndagarna eller?
Ska jag sitta här hemma och bara, *cut,cut*, eller.
Fotograf: jag

SOMMAR


Fotograf: jag

DREAM


HEMLIGT...


DAGENS MINISHOPPING


Tog en liten mini shoppingrunda med mamma förut. Och det blev tre stycken tuggumipaket och två stycken parfymer och en body butter som doftar jordgubbar. Köpte också lite presenter till Benita.

BILDER MED MIN SYSTEMKAMERA



Fotograf: Ellen Arvidsson (jag)

KONFIRMATIONEN

Hej, igår så konfirmerades jag. Det var jätte roligt. Men fortfarande lite tråkigt, för det var sista gången som vi alla hade våran konfa träff. Vad ska man nu göra på alla måndagar, nu när konfan är över?
Jag kommer fan stå där på måndag och vänta. Haha. Men efter jag hade konfirmerat mig så hae vi fest hos mig. Jag fick en systemkamera Nikon D5000, den kan filma i HD och en massa annat. Jag fick också två blommbuketter och pengar och smycken. Det var en lyckad dag.


Och denna låten sjöng Kajsa och Angelica och Victoria för oss, gud vad vi grät, haha.


Nu bär vi bara med oss minnerna.

LÅTEN ÄR RÄTT GRYM



Jag måste faktiskt erkänna att först när jag hörde den så gillade inte jag låten alls. Inte ett dugg asså! Men nu när jag lyssnade på den för någon vecka sen så, ja, då var den helt okej. Och jag har lyssnat på den ganska mycket det senaste, och nu faller den mig precis i smaken.

HELLU

Hejsan!
Idag är det fredag. Hur har eran dag varit?
Min har vart helt okej, först var det skola, och vi hörde på en man som pratade om förintelsen. As intressant. Sen hade vi en lektion som var matte, och vi hade prov. Det kändes som om det gick helt okej faktiskt. Sen var det konfa, sista träffen innan konfirmationen imorgon. Oh, jag är liite nervös asså, tänk om man snubblar när man ska gå in?:o
Haha, nej men det kommer inte hända. Eller, ja det får vi iallafall hoppas på. Haha. Vilken entré det hade blivit annars.


Några bilder från idag, när Amanda och jag och Fanny och Diana var på Statoil.

GODMORGON

Hej!
Nu är jag färdig för skolan. Ska snart åka. Eller just det!
Vi har ju fan sovmorgon. Haha. Wtf gick jag upp 06.00 för?
Men aja, men vi ses. Puss!


Min nya hårfärg, det ser as mörkt ut, men det är det inte. Det är bara ljusredigeringen som är lite konstig.

TRÖTT

Nu ska jag dra mig upp till sängen och sätta på en film, sen ska jag försöka somna. Imorgon är det skola och sen ellengruppen. Men vi ses imorgon, right?

NY HÅRFÄRG

Har nyss färgat håret, blev ljus brunt, eller, ja, det skulle det bli. Vet inte riktigt vad jag kan säga om saken. Men det blev bra asså. Men det blev mörkare kändes det som.

VECKANS SHOPPING

Hejsan!
Köpte detta idag. Kläderna ser mycket bättre ut i verkligheten.

GODMORGON

Hej alla!
Vaknade nyss. Är hemma från skolan idag för våran klass skulle till skogen, och jag har pollenallergi så jag kan inte vara i skogen i en hel dag. Så jag är hemma och pluggar istället. Ska käka frukost nu. Det blir nog fruktsallad. Sen ska jag plugga matte. Har prov på fredag. På lördag ska jag konfirmera mig. Yes. Jag får min systemkamera då!
Sen idag ska jag färga håret. Det blir typ ljusbrunt, lite åt det blonda hållet.
Haha, bild från Dianas tjejmiddag.

BIG LOVE


GUUD SÅ BRA HAN ÄR!(L)

RUBRIK?

Hejsan allihopa!
Idag var det skola, som vanligt. Det var typ inga som var där idag. Men det var bara gött. Fick reda på mitt franskaprov, jag pluggade inte ett piss asså. Men det gick helt okej ändå. Hade räknat med ett ig som högst asså. Haha. Men fick faktiskt g. Grymt. Haha. Nej, men bättre än vad jag trodde. Sitter just nu och ser på The Mentalist, ganska bra. Nu tror inte jag att jag har något mer att skriva, haha.
Gammal bild, men har inte några nya. Lev med det.

UTOMLANDS V.23 ELLER 24

Så jävla gött asså!
Eftersom att mamma bara fick en semestervecka med oss på vårat sommarlov och resten innan sommarlovet har börjat, så ska vi dra utomlands veckan innan vi slutar skolan. Ska bli såå gött asså!
Kommer ta sista minuten resa, får det typ as billigt. Och då kan man lägga de andra pengarna på till exempel shopping eller något. Vi ska antingen åka till Grekland eller Turkiet eller något annat soligt land. Där ska vi bada och sola, shoppa ofc. Och äta god mat och bara ha det gött!
Fattar ni vad jag längtar. Fast, haha, har aldrig åkt flygplan, haha. Jo, jag vet. Men det kommer väl gå bra. Eller ja, det får man väl hoppas på. Fast det tråkiga är att vi åker då min kusin tar studenten. Jätte tråkigt för det vill man ju vara med på. Fast när hon kommer till oss ska vi bjuda henne på någon lyxig resturange och köpa världens finaste studentpresent!

SÖNDAGSKVÄLL

Hellu!
Hur mår ni idag då?
Själv rullar livet på som vanligt. Tar dag för dag. Igår var mamma och jag och shoppade. Det blev två tröjor och tre cykelbyxor. Riktigt snygga, Juste köpte ett par örhängen också. Grymt snygga. Sen träffade jag Alice och Fanny, som jag spenderade kvällen med. Idag har jag varit hemma och bara tagit det lungt och vilat och pluggat.   
Dessa snygga cykelbyxor köpte jag,+leopard cykelbyxor med spets i slutet också. Men hittade inte någon bra bild på de. Och tröjorna fanns det inte någon bild på, men ni överlever, right? :) 
Imorgon ska jag på konfan. göttans!
Men vi ses, ha det bäst!

GODMORGON

Hejsan svejsan bloggen!
Idag vaknade jag upp med ett leende på läpparna. Vet inte riktigt varför, men jag var väl glad antar jag. Åh, jag fattar ingte riktigt detta, alla som säger att "jorden ska gå under" idag. Haha, tror inte ni att det skulle hända något med naturen först, eller typ värmen eller något. Haha, men ja...
Jag fattar inte riktigt det. Men jag orkar väl inte heller lägga ner energin på det. Orkar inte bry mig liksom. Jorden går under när den gör det, man dör iallafall så. Men nu ska vi vara glada, haha. Idag så ska jag och mamma åka och shoppa, shoppa kläder till våran utomlands resa i sommar. Köpa shorts och linnen och typ badkläder. Ja, sånt som man begöver;)
Sen ska jag köpa hårfärg typ ljusbrunt, eller något, för jag ska färga håret till konfirmationen.
Ska också köpa typ snygga smycken som tex ringar och örhängen och armband till konfirmationen. Har redan en söt klänning och en snygg kofta, eller ja, den funkar iallafall. Och VÄRLDENS SNYGGASTE skor, TDF!!

ÅH, haha, köpte spotify premium igår, as najs! Har spotify i min älskade iphone också, as najs, YES!


gullig bild, hahahahaha.

HEJSAN FOLKET

Hej!
Veckan har varit lite småseg sådär. Är hemma idag för att jag hade sjuukt ont i örat. Sitter just nu vid tv:n o bloggar. Sen ska jag vila liteoch sen ska jag städa mitt rum.

FIRE


COCOS & MUFFINS

Mina sötnosar.


En puss.

NYA DESIGNEN

Hej.
Idag vaknade jag och kände att jag inte mådde så bra, och det visade sig att jag hade feber. Så jag fick stanna hemma från skolan. Hoppas jag är frisk imorgon. Har franska prov imorgon, pallar inte ens bry mig om det. Jag har franska som c-språk och jag har spanska som första språk. Orkar inte ha franska längre så jag ska sluta.  Men får se om jag kan gå imorgon, hoppas det så jag får provet överstökat. Kommer typ få ig, men orkar inte bry mig om det. På torsdag är det skola sen ellengruppen och efter det är det torsdiis med Alcan!
Grymt kul.
Är lite avis på min lillebror som drar till liseberg med några kompisar imorgon. Men jag får väl dra på bio eller något. Så jag inte sitter hemma och typ är forever alone och typ emocuttar mig.


Just det, min nya design, tycker ni den blev bra?
Jag tycker att den är rätt söt sådär. Men that's just me.

TRÖTTIG

Nu ska jag dra mig upp till min mjuka stora MYSIGA säng. Är TRÖTT, okej?
Haha, skoja. Men jag är trött, har precis ätit glass, ska nog försöka smälta ner det först. Haha, så kallt! Ååh, imorgon är det skola, vilket betyder GÅ UPP KLOCKAN 6.00! Ååh, fml typ. Men det är inte så många veckor kvar i skolan. Jag skutar en vecka innan skolavslutningen, för jag ska utomlands. Det är inte riktigt bestämt vart än, ska ta "sista minuten resa". Haha. Men ni får ha det bäst så ses vi imorgon, förhoppningsvis. Puss på eer!

(Bilderna har ni sett förut, men bara för jag har brist på fantasi så tar jag inte några nya just nu. Men det kommer väl. Haha, men jag har inte heller några andra bilder på denna datorn. Och kul som det är har alla mina andra bilder raderats för min andra dator är SÖNDER. *sadface*. Men that's the life.)
Nu ska jag dra, är trött och tjurig. Men vi ses.
PUSSEN!

MÅNDAG

Hejsan!
Idag vaknade jag 5.30!
Gick upp och bakade kladdkaka till min mamma som fyllde år idag!
GRATTIS MAMMA!(L)
Jo, sen så var det skola, och efter det var det konfa. Det var roligt, cicci o jag sprang runt och klistrade fast troskydd på alla. Haha. Sen så kom jag hem o pluggade No och Engelska. Nu ser jag på TV och bloggar;)
Imorgon är det skola, usch. Men aja.


DUSCH,SOVA

Hej, nu ska jag ta en snabb dusch, sen ska jag gå upp o sova. Ska upp tidigt imorgon för emil och jag ska överaska mamma. Men ni får ha det bäst så ses vi!

LÅTEN(L)


Tyckte att låten var riktigt bra, gillar själva musiken. Haha. Nej, men den var faktiskt bra.

HUR JAG SMINKAR MIG

Jag fick en fråga, vet inte från vem, för det var anonymt. Men iallafall frågan var såhär "gör en video hur du sminkar dig!!"
Haha, det klart jag kan. Men jag gör en video med "bilder". Haha.

Samma musik som förra videon jag gjorde, men jag har inte något annat i min dator. haha.

HEJ

Hej, ska snart ut och gå en promenad, eller jag tänkte det. Fast kul som det var började det att spöregna. Kul?
Haha, istället så får jag sitta inne och städa mitt rum.
*suriiis*

BUSIG VIDEO


Jag hade grymt tråkigt så jag gjorde en "VIDEO". Hahaha. Men har man tråkigt så har man.

GODMORGON

Hejsan alla!
Söndag idag då. Imorgon är det skola och sen konfa och min mamma fyller år imorgon också. Grattis i förskott mammsen!
Idag ska jag bara ta det lungt och jag ska kanske ha spa. Göra egen jordgubbs mask. Jag ska också plugga, men jag har inte någon ork till det. Igår kom mina kunsiner hit och fikade. Det var mysigt.
Just det!, melodifestivalen var ju igår...
Tyckte ni att det var rätt låt som vannn?
Jag tyckte att den som vann var helt okej faktiskt, lite tråkig och så, men ändå fin.


SHOPPINGEN

Jo, jag har ju lovat att jag ska ladda upp bilder på min senaste shopping, lite är från ullared. Hihi.

EN SNYGGING FYLLER ÅR IDAG

Robert Pattinson fyller idag. 13/5. Haha.

Grrrrrrrrr, sicken snygging!!!!

FREDAGEN DEN 13:DE

Hejsan allihopa!
Hur mår ni?
Jag vet att jag inte har varit aktiv den senaste veckan, men jag har pluggat till prov ochsånt. Så jag har inte haft tid helt enkelt. Men nu ska jag iallafall förstöka att uppdatera mera. Som ni säkert har sett så har det varit lite strul med bloggen också, men det är fixat nu. Diana hjälpte mig, Tack sötis!
Just det,  Fredag den 13:de är det ju idag..
Har ni haft otur?
Haha, jag har inte haft så mycket otur, men lite har jag allt haft.
Bilder från den senaste tiden, haha, iallafall från igår. Haha.

SÖNDAGSKVÄLL

Hej bloggen:D
Vad gör ni ikväll?
Själv sitter man och ser på tv. Har precis duschat oså. Fixat lite i mitt rum och varit hos mina kaniniiisaaar. Hahaha.
Imorgon är det skola sen konfa, göttans!:)


Fotograf: fannsan



Fotograf: moi

UNDERBART VÄDER

Hej, är det bara jag som har varit ute i solen hela dagen?
Gud sicket härligt väder,  27 grader i solen, sjukt asså!
Fast jag har blivit sjukt förkyld, vet inte om det är allergier eller bara förkyldhet. Imorgon är det skola, sen konfa. Göttans. Fast shit jag måste ju plugga till spanska provet i veckan. Det kommer väl gå sisådär, men det spelar inte så stor roll, får alltid vg+ på spanskaproven så jag oroar mig inte speciellt mycket. Nu ska jag ut i vädret och äta jordgubbar och vaniljglass. Ni får ha det bäst så ses vi. Pussaar!


Jag som liten. Haha, jag har ju blåa ögon där right?, nu har jag blå/grön/brun/gul/gråa ögon. Skuuumt.

THE MIST

Hej bloggen. Vaknade nyss. Idag ska jag ta det lungt och kanske plugga lite. Men i alla fall så såg jag en sjukt bra film igår. Den heter The Mist. Spännande, grym men också lite berörande. Trailen sög. Den visar inte alls det spännande. Men döm filmen inte utifrån trailen, kolla på filmen, annars går du miste om någon grymt bra!

FREDAG

Hejsan!
Har precis skrivit klart svenskan, eller klart och klart, har lite smått kvar. Skolan idag var helt chiill asså. Ikväll blir det freedagsmys med en film!:D
Juste, igår var mamma och jag på ULLAREED!
Köpte lite allt möjligt där. Bilder kommer upp när min andra dator är fixad igen. Typiskt, när en dator är fixad ska den andra börja krångla, FITTA rent ut sagt. Har alla mina bilder där ju fan.
Sten tuff bruuuud.


LOVE



Gud asså, den är så bra så det går inte att beskriva!

GODMORGON

Tjena bloggen!
Har precis fixat mig oså. Ska snart ner och käka, pappa har lagat någon "krämig" pasta. Idag ska jag bara ha det chill. Igår var jag med fanny och amanda.vi skulle ha filmkväll o kanske sovaöver. Fast allt gick fel. Haha. Sen orkade fanny inte vara med. Bajs på henne. Men då drog amanda och jag hem till henne och spelade wiii och såg på film. Och käkade glass hehe. Men det var riktigt roligt!:D
Senare idag ska mamma och jag åka o shoppa, måste ha en ny bh och ett vitt linne och ett par skooor.


Me today.

VILMA

Lilla söta vilma. Haha. Nej låter som värsta mesen nu, men asså alla som har ett husdjur älskar ju det, right?
Men iallafall vilma, hon kom ju inte överrens men cocos och muffins först, fast nu är dom typ värsta kompisarna. Ganska skönt för då slipper vi hålla på med Vilma som en liten bebís. Fast det är hon, hon är bara 10 veckor.

RAINBOW EYE


GODKVÄLL BLOGGEN

Hej. Idag var det skola. I skolan hade vi allt från läsning till no. Maten var sjukt äcklig så Alma och jag och Benita drog till Statoil och köpte lite annat. Har ni prövar Witamin Well som kolsyrad?:D As good ju!
Och ramlösa med vattenmelon och annanas prövade jag också, PRÖVA INTE ramlösa med smaken vattenmelon, smakade citron. Fast annanas ramlösan var typ good. Men gud vilket samtalsämne. Sen var det konfa. As kul.
Träffade saknade Cicci!<3
Imorgon är det skola, as chill för vi börjar 12.35!
SOOOVMORGOON! Imorgon ska jag och Fanny och Alma och Amanda kanske ha filmkväll, kanske sover vi över också, för vi är lediga på onsdag. Nej men fy fan vad chill allt blev nu eller?;)
As gött. Se en massaa skräckisar och bara snacka och softa. gud vad kul.

SÖTA FINNNAR PÅ HAAKAN !!<3<3<3<3<3

HEJ VÄRLDEN

Hej bloggen. Igår var det valborg. Jag skulle egentligen inte dra till sjötorpa, men alice och fanny ringde och frågad ifall jag skulle ner. Och det ångrar jag inte det minsta att jag gjorde. Det var sjukt kul. Träffade massa roliga människor och var lite sociala oså. Sen drog vi hem till fanny och var där lite. Idag har mamma och jag varit i hjo. Åkte och kollade lite i affärer och så. Köpte även en kall mumsig glass på Moster Elins tror jag det hette. Sen drog jag hem och pluggade. Är precis klar nu ;)
Imorgon är det skola igen. Blää. Men tror det är konfa, hoppas det, saknar alla lite gran sådär. Hehe.


Fotograf: jag

HÄRLIG LÅT


RSS 2.0