VAKNAR AV ETT OVÄSEN

Hejsan!
Idag så har jag inte alls kunnat sova ut, för det första så vaknar Emil vid 9.00 och högljud som han är så går det inte att somna om. Sen så har jag försökt att somna om. Men nu har jag precis ätit lunch. Jag mår inte alls speciellt bra idag. Har ont i örat, jätte ont och känner mig sjuk, snuvig är jag också. Men jag har ingen feber iallafall. Vilket är gött. Sista dagen i juni idag då. Gud, det känns ju som om sommarlovet snart är slut ju. Det har gått alldeles för fort tycker jag. Idag är det bara mamma och jag som är hemma. En tjejkväll kan man ju kalla det. Pappa är på liseberg med sitt jobb och min lillebror Emil är med sin kompis och hans familj i deras stuga. Ensam med mamma idag då, gött gött. Nu ska jag dra och bada, ha det bäst.

TV OCH ETT INLÄGG

Hejsan!
Dagen har vart riktigt lyckad. Var med benita hela dagen. Vi har haft det riktigt roligt!
Först så gjorde vi lite saker hemma hos moi, sen drog vi typ till henne och sen bar det av till simsjön och sen hem till mig. Vi hyrde en film, "Just Go With It". En jätte rolig film.
Nu ska jag gå och lägga mig, är trött. Men vi ses imorgon. Hejdå!

BADSUUGNAA

Tje tjena!
Nu sitter jag här med bibban!
Vi drar snart till sminsjön för att ta oss ett dopp. Gött!
Men vi ses sen, hejdå!

BENITA ÄR PÅ SIN VÄG

Tja Tjena!
Jo, benita är påväg till mig. Tror vi ska ta ett dopp i min pool. För det är ju nästan 32 grander här hemma. Just nu sitter jag och lyssnar på musik på högsta volym och älskar sommarvädret!
Nu känns det som sommar på riktigt. Nu fattas det bara en kall läsk och jordgubbar +tidningen Elle. Nej, nu ska jag gå och fixa mig, nu får ha det bäst i det sköna sommar vädret så ses vi senare idag. Pussar!


LOVE THE SONG


Låten, ja, den älskar jag!
Så vacker!

GODMORNING

Hej!
Vaknade nyligen från en underbar sömn. Jag börjar faktiskt vakna tidigt nu för tiden. Typ halv elva. Idag tror jag att jag kanske ska hitta på något med BIBBAN!
Fast jag vet inte om hon kan, men jag får se;)
Just nu sitter jag och kollar en massa bloggar medans jag ser på top model.
Ska snart sticka in till köket och fixa till mig lite frukost.
Grekisk sprite.
Fotograf: jag

TODAY

Hejsan svejsan!
Dagen idag har varit guld värd. Först var jag med benita och fanny, men fanny drog och badade istället, så benita och jag spelade lite kort. Trevligt!
Sen drog benita och shoppade. Köpte ett lika dant linne som mig, benita har bra smak, haha!
Sen så drog jag iallafall hem till benita där vi såg på "Se upp för dårarna". En film jag inte såg i går. Det var flera år sen jag såg den. Den är lite skön sådär. När filmen var slut så drog vi hem till mig, jag sprang in en liten snabbis och bytte om sen drao benita och jag ut på en powerwalk. Jätte gött. Vi var ute och gick i 40 minuter. Runt hela golfbanan. Inte dåigt det. Tror jag ska vara med benita imorgon också. Gillar dig tjejen!

DIGGAR KEPSEN!

Sen tjockade vi upp oss med chips till filmen.

BUSUNGE

VÄNTAR PÅ BENITA

Hej!
Just nu sitter jag och väntar på att benita ska komma hit. Var med henne och fanny förut, fast fanny drog till billingehusbadet. Benita har åkt till elinsesplanad för att shoppa lite. BORTSKÄMD!
Haha, nej, men hon kommer nog snart, vi ska se på film och så. Bilder läggs upp ikväll. Vi ses ikväll bloggen, ha en bra dag!

Två underbart härliga bilder från älskade kreta!
Saknar det så mycket, vill dra dit igen!

GODMORGON

Hejsan alla människor!
Förlåt för dålig uppdatering, jag har inte orkat blogga. Men nu kör jag igång igen. Livet rullar på som det ska. Jag har faktiskt en liten tanke i huvudet. Men jag tänker inte avslöja den än...
hemliget...
Men ni får se sen i veckan, jag lovar er. I veckan så tog vi upp poolen. Gött gött!
Så nu kan man sola och sen ta ett litet dopp när man vill!
Men jag är så hilmla sugen på att åka och shoppa!
Typ i gbg eller något, men har man några pengar - nej!
Skräll. Ångrar mig så att jag inte sökte sommarjobb. Åh, då hade jag haft pengr ju.


fotograf: jag

GODMORGON

Hola!
Vaknade för någon timme sen. Idag har jag på mig ett par mjukisbyxor och en svart basictröja. Känns väldigt slappt men rätt gött. Ibland vill man ju ha på sig något slappt och skönt så. Idag ska jag städa mitt rum, haha. Ska snart fixa en sak. Jo det jag skrev i inlägget igår, vad det var jag skulle göra. Jo, jag ska skaffa töjning. Grymt snyggt ju!
Sen funderar jag ju på att färga håret rött ju. Men det kanske jag inte ska. Jag är inte säker. Nu ska jag gå och äta lunch. Ni får ha det bäst så ses vi sen!


SVARTVITT


HAHAHA

Nej, nu ska jag gå och lägga mig, haha. Ska sätta på en film och slumra till. Jag sitter och tänker på en sak. Hmm...
Kanske, kanske inte. Det kanske vore rätt najs ändå. Fast jag vet inte, kanske för mycket, nej, men rätt snyggt ändå. Haha, jag avslöjar det imorgon...
Kanske, haha. Ha det bäst.
FÖRESSTEN!
Tycker ni om den nya headern?
Haha, sov gott och ha det bäst!

RUBRIK



Så fin tjej alltså, nej, är osminkad och ser så jävla trött och ful ut så det finns inte. Men man får bjuda på det. Jo, nu ska jag nog nanna snart, är grymt trött. Fast kommer nog kolla ett par bloggar till, för jag kommer säkert inte gå och lägga mig än på typ 2 timmar, det brukar bli så. Haha, samma sak när ellen ska plugga. Haha. Nej, men vi ses imorgon bloggen. Ha det bäst!

FUCK THE OLD DAYS




MIDSOMMAR

Hejsan!
Har alla haft en bra midsommar?
Haha, det har iallafall jag haft. Min familj och jag åkte till hjo och åt där och så spelade vi minigolf. Som förra året. Riktigt mysigt faktiskt!

Min midsommar outfit!:D

Matchade rätt bra ;-)


Yes, det var min midsommar, nu ska jag se på en film, Sex and the city 2 tror jag. Ha det bäst!

GLAD MIDSOMMAR!

Hejsan!
Jo, jag slänger bara in ett litet kort inlägg för jag ska snart göra mig iordning för sen drar jag och min familj och firar midsommar. Vi ses !


Fotograf: jag

TRÖTT MEN ORKAR INTE SOVA

Haha, rubriken säger allt?
Nej, men jag orkar inte sova men jag är så jävla trött ju!!
Vad fan ska jag göra, jag får väl ta och se en till film. Nej, men jag orkar inte se på film. Haha, jag ska nog gå och lägga mig iallafall. Eller ja, vi får se. Haha, jag vet inte vad jag ska göra, är trött men kan inte sova.
Bilder från kreta. MISS IT!(L)

FILMKVÄLL

Yes, nu blir det film. Tror jag ska sätta på en skräckfilm, eller en komedi. Men vi ses imorgon tror jag. Det är ju midsommar, och hoppas det blir fint väder, det måste det bli, hehe.
GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIN KLÄNNING!!
det gör du här:  ---> http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=g7pjGYelCQGivNW6lmRclPs9j3IIvM4QIixM5Px6e4dNGzIqaXGB <---
Haha, ha det bäst bloggläsare!
Gammal bild men jag har inga nya ju D:


NELLY.COM

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


SÖTNOSARNA



Mina små sötisar.
Fotograf: jag

SMULTRON I STORA LASS


Fotograf: jag

RÖTT VS BRUNT

HEJSAN!
Jo, jag har jävligt tråkigt. Forever alone typ. Haha. Nej, men jag tänkte att jag gör ett litet inlägg. Jo, det är såhär att jag funderar på att färga håret RÖTT!
Ska jag eller inte?, jag vet inte, har ju funderat på det förut typ i vintras men då var man ju så blek, och rött och blek, det går ju liksom inte ihop. Hehe. Nej, men jag diggar rött hår. Det är inte så att jag inte vågar, jag skulle lätt kunna färga håret rött eller grönt, haha, nej, men det är mer att jag kommer säkert att tröttna på det, eller typ inte trivas i det. Jag kanske ser ut som en jävla clown. Nej, men jag är så himla sugen ju!!
Är så trött på min hårfärg, men om jag färgar rött, så blir det typ innan skolanbörjar, så man är typ såhär "mega" brun. Haha, nej men typ. Tror ni jag skulle passa i det, för isånna fall skriv det. För jag vill gärna ha eran åsikt. Ja, men det var nog allt tror jag. Yes det var det. Ha det bäst!


RÖTT VS BRUNT?!?!?!
skit ful redigering, jo jag vet.


OSOCIAL OCH JÄVLIGT TRÅKIG

Hejsan bloggen!
Imorgon är det midsommar. Och sommarlovet är snart slut känns det som. Haha. Idag så har jag bara tagit det lugt, jag kan inte hitta på nåogt, och alla är ju upptagna ju. Ska jag sitta här och dö av ensam het typ. Nej, ska sätta in en film och se, hejdå.

KOM INTE PÅ NÅGON RUBRIK, HIHI

Nej, nu ska jag dra. Men vi ses kanske ikväll, vi får se. Men aja, heeeejdååå.


Det ser ut som jag gråter på bilden, men det gör jag inte, GLAD TEJEJ!!!

SHOPPINGEN IDAG


Det sockersöta linnet köpt på H&M för bara 149 kr!

Den grymt snygga ringen, också från H&M för bara 49:50 kr!

BONJOUR

Ja, då fick vi med lite franska i det hela. Haha. Fan vad tråkigt. Nej, men kan ni gissa vad jag har gjort idag?
Haha, jag har köpt ett sockersött linne och en skit snygg ring. Grymt snygg!
Imorses så vaknade jag vid ugefär typ 10.00, ganska tidigt för att vara mig. Sen har jag bara varit och köpt det och sen har jag tagit det lungt. Tror att jag har feber. Känner mig sjuk. Har ont i huvudet. Det vore ju perfekt nu när misdsommar är här ju. Åh, så typiskt att jag ska bli sjuk. Men det kanske går över, det får vi hoppas. Juste, fick nyss konfirmations bilderna, HAHA, säger jag bara, fy fan vad fula!
Jag såg ut som om jag var hög, typ drogad. Nej, men asså det såg för jävligt ut. Så därför får ni inte se det här i bloggen.

Jag idag. Blus från H&M och jeans shorts från bikbok. (fast de syns inte på bilderna).


TRÖTT

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Är trött. Imorgon ska jag iallafall städa mitt rum, gjorde inte det idag, hihi. Men ni får ha det bäst och vi ses imorgon. Hejdå och sov gott alla människor!

Fotograf: jag

HAHAHA

Haha, jag har så jävla tråkigt så jag livar upp det hela med lite roliga videos från youtube. Haha, ana gina är för skön asså!
Eller så är det jag som inte har någon humor. Haha, för jävla roligt enligt mig då. Haha.
Slutet är ju så jävla bäst, haha!

Jag har tråkigt och har dålig humor.

SMÅ SEG MÅNDAGS KVÄLL

Tjenare folket!
Sitter vid datorn och chillar lit och läser en massa bloggar. Men det är så seegt ju. Inget roligt folk inne på msn, och inga som är sociala ju. Kill me. Haha, nejdå, men jag har så jävla tråkigt. Men jag sätter snart på en skräckfilm, The children. As bra är den.

Bjuder på en bomb med grymma skräckisar!
Om du tycker trailerna är kassa, så skit i dom, ge filmen en chans ju!

RUBRIK



Vad tycker ni om Dessies låt?
Den var mycket bättre än vad jag förväntade mig, den var mycket bättre än kissies och paows låt, jag tyckte att den var helt okej faktiskt, haha, nej, men den var helt okej i mina öron faktiskt.

SNYGGA RINGAR

Detta var det som jag skulle köpa, tre sjukt snygga ringar till bra pris. Visst är dom snygga?
Jag tycker dom är sjukt snygga!


GODMORGON

Hejsan alla människor!
Vaknade nyss och ska snart gå ut i trädgården och äta frukost. Igår var jag med en vän och vi fotade och lite sånt. Idag ska jag stända mitt rum och fixa till lite andra saker. Sen ska jag typ chilla eller något. Jag ska iallafall köpa en sak... Hemligt..?
Nejdå, det kommer blid på det snarast. Ni får ha det bäst så ses vi sen. Puss!



GÅSHUD


Hon är ju så duktig!
Jag får verkligen gåshud. Snart kommer benita hit. Jag ska snart fixa mig, har inte gjort det än, hihi. Men sen drar vi hem till henne eller något. Men jag tror jag tar med mig kameran och tar några kort. eller, ja vi får se. Men vi ses.

SHOPPINGEN FRÅN KRETA

Detta hittade jag i kreta. Det var väldigt mycket saker. En hel del skit saker faktiskt. Men jag köpte detta, eller, köpte och köpte, mamma köpte detta åt mig rättare sagt. Haha.
Ett linne med en söt rosett på.

En skjorta, jätte snygg i verkligheten, skit ful på bild. Men ser betydligt mycket bättre ut i verkligheten!

Solglasögon, grymt snygga!

Armband, massa olika, grymt snygga!

Två halsband med kors, LOVE!


Två underbart snygga ringar!

Två parfymer.

JUMP


Emil vid klipporna i kreta.
Fotograf: jag

HEMMA I SVERIGE

Hejsan alla människor!
Nu är jag hemma, eller ja, jag kom ju hem typ vid 21.00 igår kväll, men jag är iallafall hemma nu. Haha.
Kreta var grymt! Så himla härligt, ja, helt underbart.
Förra fredagen så åkte vi vid typ 6.00 från göteborg till kreta. Och vi var där i en hel vecka. En till vecka hade inte vart helt fel det heller. Men det var grymt gött att komma hem tillslut. Jag kommer inte orka skriva om hela resan, så jag slänger upp en hel jävla bildbomb. Från första stund i kreta till sista. Enjoy!
En trött emil på flygplatsen.
Inne i flygplanet, mamma och emil.
Det var inte så jätte fint väder på väg ner till kreta.
Någon häftig blomma i kreta.
Hotellet.
Utanför hotellet. Affärer och en restaurang.



Medelhavet och emil.

En shoppingdag i agia marina.

En dag på stranden med sol och bad. Göttgött!


Några djur som vi träffade på i kreta.


HEAVEN!

Emil i provrummet i chania.
En shoppingdag i stor staden Chania.

Min grekiska sallad.

Mamma och Emil och jag på restaurangen.
En strandpromenad sent på kvällen.

Sista dagen innan vi skulle åka, då kollade vi runt lite i området där vi bodde och hittade en trevlig "body" shop, med typ tvålar och body lotion och sånt.
Sen drog vi hem till kalla sverige, fast planet var 4 timmar försenat. Men hem kom vi iallafall.

HÄLSNINGAR FRÅN KRETA

Hejsan alla där hemma i kalla sverige!
Gud så gött det är här i kreta eller!
Tyvärr är jag inte så brun. Men asså jag är lite brun, men jag blir aldrig så "jätte" brun. Vilket suger as mycket, men what ever liksom. Det är iallafall sjukt mysigt här i kreta, mysiga affärer, marknader. Jätte nära till havet, och hotellet som vi bor på har en as stor pool. Jätte mysigt!
Haha. ÅKER HEM PÅ FREDAG, NEEEJ!
Fast, jag saknar ju mina små sötisar där hemma. Dom har inte fått kaninungar än, men det händer väl denna veckan eller nästa. Men vi ses, ni får ha det bäst så ses vi.

ME AND ME AND ME


5 TIMMAR OCH EN HALV TIMME KVAR NU!

JAAAAAA!
Snart bär det av till KRETA, yes för fan asså!
Det ska bli as gött, så jävla gött!
Har precis packat klart, ska snart gå och lägga mig, för vi åker runt halv två, två på natten.
Vi ses efter, eller när jag kommer hem nästa vecka. Nästa fredag. Hejdå alla sötnosar vi ses nästa vecka!

DRÖMMAR OCH EN LÄNGTAN SOM BARA VÄXER

Ååh, KAN DET BARA INTE BLI FREDAG ELLER?
VILL JU TILL KRETA FÖRFAN!
Haha, nej men, den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge, haha, det är så man säger va? Haha, jag vet inte. Men asså jag vill, VILL verkligen åka NU! Åhh, fml, kan det inte bara bli fredag? Nej, men det ska ju såklart vara en skoldag till först, ofc! Fast ganska gött ändå, vi har ju sovmorgon, sen ska jag skippa spanskan för att trycka i bilden istället tror jag...
Vet inte riktigt hur jag gör, men jag får se. Haha.

HEJ GRISBILD TYP.

BEAUTIFUL

Hejsan svejsan alla människor!
Haft en härlig dag?
Själv har man vart i skolan och ja, det händer lite där om man säger så. INGET jag vill, eller ska ta upp här. Men men. Slänger upp lite bilder från Tisdags. Då fotade jag med alexandra. Verkligen vackra foton blev det!


Model: Alexandra
Fotograf/stylare: Jag

VACKER LÅT


Jag kan bara inte släppa denna underbara låt. Asså så bra är den inte egentligen, men den är ju så fin. Ååh, jaja.

TISDAG

Hellu bloggen!
Åh, vilket jävla skit väder eller, spöregn, hagel, ÅSKA, wtf. Idag var jag i skolan, gjorde no prov, gick väl helt okej kändes det som. Sen drog jag hem och sov. Haha, nej men typ. Nu sitter jag och bloggar, och drömmer och längtar lite tills fredag. Då bär det av till KRETA. As najs. Men nu ska jag käka, men vi ses.

when the sun goes down


MUFFINS



Fotograf: moi


TJA FAN

Hej alla sötnosar!
Har ni haft en bra helg?
Nej-inte jag iallafall. Har bara pluggat,pluggat och pluggat. Men vill man ha hyffsat bra betyg i no så gäller det att plugga röva av sig. haha. Men på fredag åker mamma och jag och emil till KRETA! Så jävla gött att slippa skolan, och allt. Fast grejen är att cocos och muffins kan vara dräktiga, vilma var visst en vilmer, haha. Obsi! Haha, fast dom kan vara skendräktiga också.

SKÖN LÅT


HÄRLIG SOMMARKVÄLL

Hejsan alla underbara!
Just nu sitter jag bara och njuter ute i det härliga sommarvädret. Solen skiner och himmlen är blå och temperaturen ligger runt 25-27 grader. Hur mycket bättre kan det bli?
Snart är mamma och pappa klara med middagen, det blir grillat, vad skulle inte passa bättre än det till en sommardag som denna?
Haha. Tog lite ego bilder förut. Haha, det kallar jag för liv. Nej, men jag har faktiskt pluggat no, och sen tog jag lite ego bilder. Haha.

OJÄMT SMINK <3<3<3<3

BUSKVÄLL MED FANNSAN

Hejsan svejsan alla människor!
Kom nyss hem från Fanny. Haha. Just nu sitter jag och ser på Scary Movie 1. Haha, fy fan vad dålig eller, men den är ändå rätt skön. Kvällen vart lyckad, precis som dagen. Ska nog snart gå och lägga mig, eller NEJ det ska jag föressten inte. Måste göra en sak innan. Haha. Hemliigt...
Haha, skoja bara, nej, men ni får ha det gött så ses vi imorgon, hejdö.

Sen blev det lite skönsång, Fanny sjunger You are not alone, av Michael Jackson.

OUTFIT


Jeans från Lindex
Vitt linne från Ginatricot
Ljusbrun tröja från Ginatricot
Fula skor från skopunkten, haha
Skinnjacka från Lindex
Ring från Lindex
Korsörhänge har jag gjort själv


EN TRIPP TILL HJO

Jag och min mamma tog en liten tripp till hjo. Där kollade vi i några butiker och köpte världens godaste glass på glasskiosken "Moster Elins". Där säljer de jätte god glass med massor olika smaker. Allt från saltlakris till melon. Mums. Sen drog mamma och jag till en liten vik och jag doppade fötterna i sjön. En mysiig dag som sagt.

Fotograf: jag


GÅRDSBUTIKEN ÖSTERGÅRDEN

Hejsan!
Idag är jag ledig från skolan, as gött asså. Så mamma och jag drog till butiken Östergården. Den är verkligen jätte mysig, den säljer kläder och framför allt inredning, de har också ett jätte mysigt cafée. Jag var ju bara tvungen att ta med mig min system kamera Nikon D5000 dit och fota allt det vackra.

Fotograf: jag

SUMMER COLORS, BLUE & GREEN



   Fotograf: jag

KÄRLEK TILL SMYCKERNA



Kärlek, right?
Varför har jag inte några pengar när jag hittar något som jag måste, MÅSTE ha? SKA JAG DÖ ELLER? Och jag får inga från mamma eller pappa. Ååh, fml, GE MIG, GE MIG. Så jag kan köpa ringarna och earcuffarna! Vad är det som ni inte förstååår?, JAG VILL HA, JAG VILL HAAA! Åh, skräll att jag har damp, nej, men typ asså, jag får ångest när jag inte kan köpa det jag vill. Det låter bortskämt,men det är jag inte. Inte alls. Men jag vill ha detta!
Fattar ni vad snygga de är eller, *dregeeel*, nej, men seriöst, ME WANT, NOW!
Haha, nej, nu ska jag sluta ha damp, puss hej, och tack för mig.

HEJSANSVEJSAN ALLA MÄNNISKOR

Hejsan, har alla haft en toppen dag i det soliga sommar väder som vi har haft idag?
Det är ju första juni också, en stoor dag. Min dag har inte vart den bästa, händer cp saker i skolan, som jag inte riktigt förstår, men det kommer fixa sig på tisdag. I dag börjar min långhelg. Har lov tills på Måndag, och på fredag nästa vecka så åker jag utomlands, på fredag eller måndag och tisdag veckan därpå. Fy fan, ursäkta ordvalet men, FY FAN VAD GÖTT ATT SLIPPA ALLT! Skolan, och allt, börjar ett tidigt sommarlov som sagt och det ska bli najs asså.
spotify i mobilen=KÄRLEK(L)

RSS 2.0